středa 10. září 2014

Boisdale

Tak jsem zjistila, že máme na Canary Wharf skotský bar. Od normálního se liší tím, že maj tartanové koberce, je trochu snobskej a ceny vypadají podle toho - klika, že mě zvali.




2 komentáře:

  1. skotsky bar - jak se vlastne v londyne vnima to skotske referendum? My mame nejakou zkusenost z rozpadu statu (i kdyz hlasovat radsi nikdo nepovolil), jak se na to divaji anglicane?

    OdpovědětVymazat
  2. No, myslim ze vetsina anglicanu je spis pro unii, ale problem je, ze o tom referendu rozhoduji pouze Skoti zijici ve Skotsku, tzn cca 7% obyvatel UK. Bavila jsem s postakem Skotem a ten rikal, ze by asi hlasoval "yes", coz me porad prekvapuje. Pry za to muze David Cameron, protoze pred 2 lety byl provaden celonarodni pruzkum a puvodne tam mely byt tri moznosti - unie, vetsi pravomoc, vlastni stat - ale moznost b) byla nakonec vyjmuta. At tak ci tak, I kdyz Skotsko zustane soucasti UK, ten vysledek bude pravdepodobne tak tesny, ze se to referendum driv nebo pozdeji bude opakovat. Nekde jsem cetla ze, nejvetsi problem "No" kampane je, ze musi apelovat na negativni aspekty, zatimco "yes" se snazi vzbuzovat v lidech nadeji. No, kazdopadne ja osobne doufam, ze UK a Skotsko zustanou spolu.

    OdpovědětVymazat