neděle 22. února 2015

Chinese New Year

Další z úspěšných výletů za kulturou - čínský nový rok. Začali jsme obědem v čínské restauraci, prokládané kvalitní konverzací ve francouštině (mimochodem nikdo není francouz, pouze samí nadšenci). Jelikož po obědě pršelo, tak jsme dali i druhou konvici čaje a jenžto pořád pršelo, tak jsme se na oslavy v SOHO vykašlali a přesunuli se do Muriel's Kitchen dort.

Banofee pudding nic moc (on to možná bude všeobecně slaboduchý dort) ale nádobí maj pěkný:



2 komentáře:

  1. ... chteli jsme jit ven, ale venku prselo, tak jsem si otevrel pivko. Kdyz jsem ho dopil, podival jsem se z okna, ale stale prselo, tak jsem si dal jeste jedno. Protoze prselo stale, vzbudil jsem se az rano s prisernou kocovinou. A verte, ci ne, prselo opet. Jeste, ze mam dostatecne zasoby. A pak v breznu taky porad prselo.. a v dubnu. Diky za on-line nakupy v tescu - chlapek se tady obraci s nekolika basama piv parkrat tydne. Docela jsme se s Honzou skamaradili. Nekdy koncem dubna prisla vypoved z prace, ze uz jsem se tam dlouhe tydny neukazal. Taky kdo by chodil ven, kdyz tam porad prsi. Kveten taky nebyl co se tyce pocasi idealni. No abych to zkratil... v pulce cervence jeste porad chcalo, ale dosly uspory a rodina me nechala prevezt do lecebny. Jeste stesti, ze pak bylo leto a par tydnu pekneho pocasi. Pan primar me propustil do domaciho rezimu a dochazet musim ambulantne uz jen ctyrikrat tydne. Uz se tesim na podzim!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká story. Klika že nepiju, jinak bych měla zaděláno na pořádný průser. Ale s tim deštěm to tu neni tak hrozný. Nevim kde to všichni berou - prší tak akorát ve Skotsku ;)

    OdpovědětVymazat