sobota 12. října 2013

Socializing

Já ten Londýn prostě žeru - tady se pořád něco děje.

Byla jsem se podívat na angličtině pro cizince, co tady pořádá knihovna - ne že bych se toho moc naučila, ale bylo fajn poznat nové lidi.

Včera jsem si zašla na vyhlášený Borough Market kousek od metra Tower Bridge.

















Ulovila jsem si tam miniaturní tiramisu cupcake a hot cider.













Cupcake chutnal jako když kousnete do cukrové homole a horký cider mi připomínal jablečný džus s lékořicí (nemám ráda lékořici :). Ale nevadí, člověk se nemůže vždycky trefit, žeano :)

Pak jsem se byla mrknout na tu jejich slavnou parabolickou budovu, co hází prasátka a taví jaguáry. Bohužel jsem to parkoviště nenašla - asi je z druhé strany :-)






















Večer jsem se pak stavila na Speed Friends Event - jak už název napovídá, v podstatě speed dating, až na to že cílem je poznat nové přátele. Bylo to fajn, ale velmi intenzivní a hlučné. Tak uvidíme, jestli z toho něco vznikne :)

4 komentáře:

  1. Ahoj, docela závidím. Jo.

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy by me nenapadlo, ze se pratele daji hledat na speed datingu, organizovane. Asi starnu mnohem rychleji, nez bych si byl byval myslil

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem to ještě nedávno netušila, ale člověk musí využít všechny dostupné způsoby. V neděli jdeme na kafe a pokec s jednou Švýcarkou, kterou jsem tam potkala, takže tak úplně mimo to taky nebude :-)

    OdpovědětVymazat